Brandt-Lassen Photo » Lifestyle, storytelling familiefotograf, nyfødtfotograf, baby- og børnefotograf

Familiefortællinger – Storytelling

Familiefortællinger handler om helt almindelige familier og en ordinær hverdag i helt almindelige danske hjem. Dit hjem og/eller jeres yndlingssted danner ramme om fotograferingen, som dokumenterer udvalgte aktiviteter/milepæle/interesser som du ønsker at bevare for dig selv og ønsker børnene skal huske. Sammen laver vi en skitse til en drejebog og resten af historien er op til jer at fortælle undervejs, så den bliver helt jeres egen. Vi kan dokumentere aftensmad og putterutiner, pandekagebagning, tur til ishus eller legeplads, afhentning af børn i institution eller lektielæsning, for blot at nævne nogle få muligheder.

Det handler om dig. Jer. Og jeres liv sammen. Et liv som er unikt og ganske fantastisk, hvis du spørger mig: Et liv som fortjener at blive udgivet i en flot fotobog, som I kan bladre i og værdsætte gennem generationer. Familiefortællinger giver et glimt af et fabelagtigt liv, som nogle gange er ren kaos med rod og lange, træls dage. Men den slags kan også være utrolig smuk i sort/hvid!

Min mission er at give dig en tidslomme, som fastholder en flygtig tid i jeres liv, og at vise dig nye måder hvorpå din familie er værdifuld, som du måske ikke engang var klar over.

 

 

Mine familiefortællinger ser ikke ud som traditionelle fotos du ser på væggen hos venner og familie. Der er ingen lighed med hverken skole- eller studiefotos, og heller med de billeder du nok selv tager af dine børn. For på disse billeder er DU med og ikke bag kameraet. Billederne viser jeres reele familieliv og (vigtigst af alt) dine børn i interaktion med dem som elsker dem mest: Forældrene. Jeg er nemlig overbevist om at den slags fotos af jer sammen får størst værdi i fremtiden og giver børn et unikt minde om deres barndom. Billeder hvor dine børn kan se hvor meget de var elsket, billeder hvor I laver yndlingsting sammen og billeder hvor du med det samme sendes tilbage til en svunden tid, hvis detaljer du ønsker at huske for altid.

Bør jeg nævne at familiefortællinger er mit hjertebarn? Jeg elsker at give familier denne unikke dokumentation af hverdagslivet og jeg fotograferer hver familie som var den min egen.

En session varer fra 2 timer til en hel dag og inkluderer en professionel fotobog samt udvalgte digitale filer.

Er du interesseret i at din familie følges med et kamera? Send en mail til info@brandtlassen.dk eller brug kontaktformular for at høre nærmere om hvordan jeg kan fortælle jeres historie.

 

Familiefortælling: Familien Stuhr from Trine Brandt-Lassen on Vimeo.

F a c e b o o k
B l o g l o v i n